15 July 2013

♥Produk TOMMEE TIPPEE, AVENT dan Barang Baby Murah-Murah!♥

Assalamualaikum...


Hari ni beta nak share on9 shop yang jual produk-produk baby yang bagiku murah-murah. Hidup sebagai Housewife yang berjaya dan berhemah haruslah pandai menjaga kewangan suami. Ku memang jenis suke survey harga dulu baru membeli. Membeli haruslah bijak, jangan main redah je. Asal berkenan je kenalah rajin-rajinkan diri membuat perbandingan harga. Bukan la nak kata laki ku tak berduit. Tapi kalau isteri asyik boros je, maka tak bergelar Datin la i noksss~ Kohkohkoh! Plus ku grad Math Kewangan so alang-alang kena lah praktikkan dalam kehidupan seharian~ K usah merepek lagi!





1) Avent:


Kat sini semuanya Produk Avent. Harga memang jauh lagi murah berbanding harga time Expo kat mana-mana. Dah survey dah. 







2) Tomee Tippee, MAM, Momma, Mimijumi dan lain-lain:



Kat sini ku da beli botol Tommee Tippee Set pink. Da selamat sampai kat umah. Verified Seller!






3) Stoking, Rompers, Set Wear, Pre-Walker,Cap dan lain-lain:



Kat sini ku dah berjaya membeli stoking 3D yang kiut-kiut. Hanya RM20 untuk 4 pasang. Ku tak beli benda lain sebab baby tak kuar lagi so tak tau gender~ Kekekeke. Ikutkan hati memang nak beli semua sebab comel-comel dan  murah-murah. 


4) Lain-lain:


Kat sini pun banyak murah-murah. Tapi kena pandai-pandai lah memilih. Jangan main beli je  sebab takot tak padan dengan kualiti. 








5 comments:

  1. tq bg link.. :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Tq sudi share link..tgh sevey brg baby jugak 😊

    http://ninafarhanawm.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete

para-para ibu comel men-komen