06 June 2014

♥Sampel Percuma 2014-Edisi Pampers♥

Assalamualaikum...


Ampun dipinta maaf diberi. Berhabuk sudah belogg beta. Janji nak promote Teganu tapi ter-mungkir pulop~ ;p


Malas nak into panjang2. Tajuk da baca kan? Maka moh la jengah. Ni list free sample untuk pampers anak. Bukan pampers mak atau mertua uols ya. Kohkoh. Yg xde dalam list arap ampungg lah ye. Ni yg mana dah ku isi form utk copia beta tersayang~ saje suke2 kumpul pampers. Yg mana best boleh beli kn? 

 Cekidaut! 

















Jenama lain mcm pet pet, whooppe, diapex, fitti, baby love tak dapat nak cari plak link utk request sample. Pendekut betol dorg nih~ 

Pape pun ku da try PETPET, DIAPEX, HUGGIES, DRYPERS, MAMI POKO dan dah tau yang mana terbaik utk Copia. Will updates soon. K bai!