12 March 2014

♥Ampuni Daku♥

Assalamualaikum...

Act i dun know where to start. Sebab dah almost 2 month meng-anak-pungutkan belog sendu ini. Tau2 je lah ada anak kecik kan? Hewhew. Maafkan beta tauuu. Byk lagi berhutang sebenarnya~ Da list mcm2 da tapi takde masa dan idea lagi nak menaip. "I'm sorry....(nada Amer RL plezzz tapi muka Encik Harith Ariana Rose)"



Taktau nak cite ape dulu..
>>Pengalaman Berpantang??-Mcm malas je sbb panjang sgt
>>Percutian obersea sekian2?-Jgn perasan sbb xde passport pun!
>>Perabot baru??-Takat below 1k xyah nak cite sangat
>>Kenduri bff??- erm coming soon kenduri Ana dan Mirah yg buat Hari yg sama. Opcosss byk gambar hewhew
>>Sophia?- erm......
>>Tempat menarik??? 




Ok baiklah! Beta membuat keputusan tidak rasmi untuk hapdet topik last tu disebabkan banyak round Terengganu dua tiga menjak ni. Mohon Datuk Seri Ahmad b Said upah beta sbb mempromosikan Terengganu dgn habuan banglo 3 bijik cukuplah. Takmo demand sgt. K bai! Nak kumpul gambar dulu....