19 November 2013

♥Silence♥

Assalamualaikum..


Rasanya dah berbulan2 tak update blog usang ni. Dah berhabuk 14 inci pun. Ntah knp hati berat nk berbelog dah.. jujur la gtau malas dah nak updates pape entry dsbbkn kerana beberapa "haters". Kalau facebook boleh diblock kan, di restricted kan, di hide kan atau di remove kan. Kalau instagram boleh block. Tapi blog mcm mna??? Takkan boleh nak sorok2 dah. Mengapa mereka dipanggil "haters"?? Yelah dah tiap kali iols updates something yg kebanyakkan pasal sophia atau life after marriage which is not too personal, mereka itu akan menjadikan bahan untuk cakap2 belakang. What's wrong with u guys??? Since dah kantoi maka uolss deserved it la sayanggg. Skrg ngah rungsing samada nak deactivate blog atau just open untuk certain2 readers. Hurm. Malas cite panjang2 kang ada yg ter"perasan". K bai. 


#i know they will read~

6 comments:

  1. Lol. keep calm and just watching the heirs ok syg. lee minho hensemm bangattt. ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ada komenn kt blog mg td.. pastu cpt2 delete hokay!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  2. Sabar..biarlah mereka dengan dunia mereka..mungkin dia cemburu dengan hidup awak..saya pun pernah rasa..tapi bagi saya kata-kata orang tu yang jadi pembakar semangat sehingga kehidupan saya lebih baik setiap bulan

    ReplyDelete
  3. Ignore je org mcm tu.blogging mcm biasa.mereka suke punye psal,tp saya suke.Salam perknalan.Da follow izni :)

    ReplyDelete
  4. salam...btl tu...we just wanna share bout kehidupan kita...bkn nk ngumpat org pn kn...keep it for org2 yg alwayz follow ur story mory tu...Allah bersama org2 yg sabar

    ReplyDelete
  5. maafkan daku kerna merajuk~ hehe

    ReplyDelete

para-para ibu comel men-komen