05 September 2013

♥[iklan] Rangkaian Produk Maixara 2013♥

Assalamualaikum...


Penah dengar pasal produk Maixara yang tengah HOT meletops tu tak??? Ala yang Diana Rafar duta dy tuh.. Taraf MakJemah pun pakai tau takkan Mama Vogue Divalicious tak tahu kot?


My kaklong dah jadi stokis sah area Kuala Berang sekarang ni so beliau suruh iolss promote la sikit. Ceh! Haha. Korang jangan risau sebab produk ni terbukti berkesan dan selamat! Nanti iolss tunjuk testimony dari family kami sendiri okay. Yang paling penting skali kakak ku itu keje dalam bidang kesihatan so far takde masalah tang tu okay!  :)






1) MAIXARA C-SENTIAL (MCS) RM90 WM

Produk bumiputra yg tgh HOTT!

VITAMIN C + KOLAGEN + GLUTA + EKSTRAK STRAWBERRY 10000mg

Gabungan daripada extrak strawberry menghasilkan vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia. Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).

Fungsi utama Maixara C-Sential:
1) Mencerahkan dan mengebukan seluruh badan dgn sekata
2) Melembabkan kulit dan menghaluskan kulit dan seluruh badan
3) Menganjalkan kulit (agen anti oksida dan anti penuaan)
4) Merawat jerawat, mengurangkan jeragat.

Satu tablet mengandungi 10000mg (Pertama di Malaysia)

Kesan dapat dilihat seawal 7 hari.
Minum air dengan banyak. Sekurangnya 2 ke 3 liter sehari.
Kesan yang dapat dilihat dalam 7 hari ke 10 hari: Kulit cerah dan berseri, kulit menjadi lembut dan halus. Parut jerawat dan jeragat semakin pudar dan muka tidak kusam lagi

Boleh diambil oleh:
Orang lelaki & perempuan umur 13 tahun ke atas
Ibu menyusu dan Ibu mengandung ( seelok slps 5 bln )

100% Halal dan Selamat, Tiada gelatin, Produk Bumiputera dari kilang bertaraf GMP Muslim.

Cara penggunaan: 1 kotak mengandungi 60 biji tablet Ambil 2 biji slps mkn mlm
Tablet boleh ditelan atau dihisap atau dikunyah seperti gula gula.



TESTIMONIAL:


Hasilnya kalau amalkan MCS ketika mengandung! Tapi orang kata kalau dah genetic ibu kulit cerah maka anak pun cerah la kan? Btw tak salah mencuba. Hehe




Ni Angahku yang keje sebagai Doktor di Klinik Kesihatan Kuala Berang. See??? Jangan risau akan keselamatan produk ni okeh. Dulu macam makcik-makcik tapi sekarang tak macam umur 30! kohkoh





Gambar paling latest ketika jamuan raya~




Adikku (17 tahun) pun makan MCS jugak~ Dah berkurang jerawat dy! Remaja pun boleh makan MCS tau





Gambar my siblings, ummi dan anak-anak sedara time raya ke 3. 
Semua yang atas tu amalkan MCS
My ummi(tengah) kata beliau makin bertenaga sepanjang bulan Ramdhan. Tak letih sangat nak uruskan bisness bazaar Ramadhan, tak macam tahun-tahun lepas. Umur beliau tahun ni 51 tahun



2) MAIXARA WHITE ESSENTIAL (MWE) RM120 WM











testimoni orang lain.




testimoni orang lain.



3) MAIXARA MIRACLE ESSENCE (MME) RM145 WM











Kak Long ku yg jadi Stokis Maixara yg jugak kje kat Klinik Kesihatan Ajil. Haa~ Org kesihatan pun berani amik produk Maixara tau~ Dy amalkan MCS dan MWE untuk kulit,  MME dan Maixara SlimLook untuk kurus. Nampak tak hasilnya??






Gambar latest beliau~


Tahap kolesterol pun boleh turun dengan MME tau!




testimoni orang lain.


4) MAIXARA SLIM LOOK RM75 WM








testimoni orang lain.


5) PAKEJ COMBO

COMBO 1


PAKEJ COMBO LENGKAP
COMBO 2



COMBO LANSING MAIXARA
COMBO 3



BERMINAT????
HANYA SMS DI NO 013-5632358







DENGAN SETIAP PEMBELIAN ANDA AKAN MENDAPAT:

**FREE POSTAGE/ COD
**FREE 3 KEPING SHISEIDO MUSK
**FREE BEDAK TANAKA 40gm

**COD: AREA KUALA TERENGGANU, WAKAF TAPAI, AJIL DAN KUALA BERANG



p/s: result mungkin berbeza bagi setiap individu. Jangan salahkan ibu mengandung kalau tak dapat hasil macam orang lain~ Muahahaha! Eh sape2 nak copy testimony tu silakan tapi bagi kredit kat I tau~


No comments:

Post a Comment

para-para ibu comel men-komen