14 April 2013

♥Set Berpantang♥


Assalamualaikum..



Sekarang ni masih dalam dilema. Tak tahu nak pakai set berpantang yang mana satu nanti. Sekarang ni tak beli pun lagi sebab ada byk masa lagi nak survey-survey dulu.  Lagipun baru nak masuk 6 bulan kan. At least dah 7 bulan baru boleh shopping ape yg patut bak kata orang-orang tua. Takot pape jadi katanya tapi mintak elakkan la. Nauzubillah!! So sekarang ada beberapa pilihan produk yang bermain-main diminda sampai takleh tidor kononnya. Ceh! Huhu. Sebab time pantang nanti kite kena jaga betul-betul. Time tu la kite nak dapatkan kembali shape asal seperti anak dara dulu. Hoi2. ^__^


1)      NONA ROGUY






Mengandungi:
  • PhytoNatal - 90 biji
  • Akar Herbanika - 10 paket
  • Minyak Herbanika - 100 ml
  • Herbanika barut (krim) - 60gm
  • Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
  • Herbanika Lulur - 100gm


Kegunaan:
·      PhytoNatal:

 Digunakan secara tradisional untuk menguatkan badan, melawaskan pembuangan air besar dan mengurangkan berat badan wanita selepas bersalin.
·         Akar Herbanika:

Digunakan secara tradisional sebagai minuman harian untuk memelihara kesihatan, melawaskan pembuangan air kecil, mengurangkan keletihan dan menguatkan kembali badan wanita selepas bersalin.
·         Minyak Herbanika:

Baik digunakan sebagai minyak urutan untuk kesihatan dan menguatkan badan.
·         Uncang Herbanika:

Digunakan secara tradisional untuk mereda dan melegakan masalah keputihan dan gatal-gatal ringan dan pemeliharaan kesihatan bahagian intim wanita selepas bersalin.
·         Herbanika Lulur:

Digunakan secara tradisional untuk wanita selepas bersalin untuk pemeliharaan kesihatan, kebersihan dan kehalusan kulit.
·         Krim Herbanika Barut:

Digunakan secara tradisional sebagai sapuan untuk melega dan mengencangkan kembali otot tubuh terutamanya bahagian perut wanita selepas bersalin.

Harga: RM365 SM, RM370 SS

# Yang ni kakak ipar ku guna dan dy suggestkan pakai yang ni. Sekarang pun dy slim mcm sebelum pregnant. 

info lanjut: sini


2) TANAMERA



Mengandungi:

HERBA PEMBERSIH WANITA
HERBA MANDIAN
MINYAK URUT HERBA
TAPEL
BENGKUNG
TEH HERBA
PILIS
LULUR BADAN HERBA
MINYAK KELAPA DARA
SABUN MANDI HERBA
AIR BUNGA LAVENDAR

Harga: RM360 SM, RM 380 SS termasuk postage
info: sini




# Yang ni produk baru jugak la. Baca testimonial dalam buku PA&MA macam not bad. Plus ada Minyak Kelapa Dara yang memudahkan bersalin. Wallahualam. kat sini pun ada testimonial



3) LEESA FORMULA




#yang ni da biasa org pakai. info lanjut sini





2 comments:

  1. Will go for NR. SIL suggestkan amek NR, dulu dia pun guna yg tu.
    Kena korek tabung. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke?? Yea ada penyokong!!! gedik je bunyi part tabung tu. ada unsur penipuan. haha

      Delete

para-para ibu comel men-komen